Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης Βιολέτα Ζουζούνη μέσω ενός… θεάτρου του παραλόγου θα μείνει όπως όλα δείχνουν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

Παρότι ήταν μέλος της ομάδας του Κόμπο που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης η Ζουζούνη αρχικά έμεινε εκτός αποστολής από το Προολυμπιακό τουρνουά που διεξήχθη στη Βαρκελώνη και τώρα φαίνεται ότι δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα για το Τόκιο αν και κανείς από την Ομοσπονδία δεν είναι ξεκάθαρος απέναντι της για το τι τελικά θα γίνει.

Ανθρωποι του αθλητισμού με τους οποίους έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει για να βρει το δίκιο της η νεαρή πρωταθλήτρια αναγνωρίζουν την αδικία που έχει γίνει σε βάρος της αλλά ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον! Στο νεαρό κορίτσι από τα Χανιά δίνουν… φρούδες ελπίδες ότι μπορεί να είναι ως αναπληρωματική στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, αλλά κάτι τέτοιο δε γίνεται αφού έχουν επιλεγεί ήδη 9 κορίτσια και αν βρεθεί ως αναπληρωματική εκεί τότε η Εθνική ομάδα θα αποκλειστεί.

Η απόφαση για τα κορίτσια που απαρτίζουν την αποστολή ανήκει στην ομοσπονδιακή προπονήτρια Άννα Τάρες, αλλά γεννά ερωτήματα το γεγονός ότι τα έξι από τα 9 κορίτσια προέρχονται από τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, τον σύλλογο της τεχνικής διευθύντριας καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΚΟΕ Μαρίας Θηβαίου!

Εν ολίγοις η Ζουζούνη, πρωταθλήτρια στο σόλο το 2020 και παρούσα σε όλα τα μεγάλα ραντεβού καλλιτεχνικής κολύμβησης με τις εθνικές ομάδες, ψάχνει να βρει το δίκιο της αλλά μάταια, αφού παρασκηνιακά φαίνεται να έχουν παρθεί ήδη οι αποφάσεις για το ποια κορίτσια θα βρεθούν στο Τόκιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook