Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οροφοδιαμέρισμα στα Μεγάλα Χωράφια

Οι συνεχείς αναφορές του ταξίαρχου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Αθανάσιου Κατερινόπουλου, για την ανάγκη διερεύνησης μιας επίσκεψης – μυστήριο την οποία πραγματοποίησε τον Απρίλιο στα Χανιά, είτε η δολοφονημένη Καρολάιν, είτε ο σύζυγός της, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ενοικίασης ενός σπιτιού στην περιοχή της Σούδας, έχουν προκαλέσει εύλογα ερωτηματικά.

Ειδικά όταν στην συγκεκριμένη επίσκεψη – σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο – το πρόσωπο αυτό συνοδευόταν από φιλικό του πρόσωπο και κατά την συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, φαινόταν «ταραγμένο».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ευαγγελίας Μαρινάκη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News» στο Mega, το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται στα Μεγάλα Χωράφια της Σούδας.

Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα 114 τ.μ. που βρίσκεται στον 1ο όροφο διώροφης κατοικίας, το οποίο αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα με διαχωριστικό πάγκο-σαλόνι-τραπεζαρία, μεγάλο διάδρομο, 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Το διαμέρισμα έχει άπλετα μπαλκόνια με θέμα και προς τον κόλπο της Σούδας, αλλά και προς τα βουνά.

Το διαμέρισμα έχει καταχωρηθεί σε μεσιτικά γραφεία προς πώληση έναντι 115.000 ευρώ, αλλά στο μεταξύ διατίθεται και προς ενοικίαση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, από το μέχρι τώρα ρεπορτάζ δεν έχει επιβεβαιωθεί 100% πως έγινε η συγκεκριμένη επίσκεψη, αλλά το πιθανότερο είναι πως η Καρολάιν στο χρονικό διάστημα μεταξύ 10-12 Απριλίου μετέβη στα Χανιά με ελικόπτερο της εταιρείας του συζύγου της και με την συνοδεία πιλότου φίλου του ζευγαριού.

Έτσι δίνεται απάντηση στο πως έγινε το συγκεκριμένο ταξίδι εν μέσω αυστηρών περιορισμών, ενώ να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο επίμαχο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε προσγείωση ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο Χανίων, αν και τα συγκεκριμένα ιδιωτικά ελικόπτερα μπορούν να προσγειωθούν οπουδήποτε.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η έρευνα της πιθανολογούμενης επίσκεψης στα Χανιά και στο συγκεκριμένο σπίτι, δεν είναι αρμοδιότητα των τοπικών αστυνομικών αρχών, αλλά των δικαστικών αρχών οι οποίες ασχολούνται πλέον με την κύρια ανάκριση και οι οποίες – εφόσον το κρίνουν αναγκαίο – θα ζητήσουν συνδρομή για την έρευνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook