Πρόκειται για έναν αλλοδαπό και έναν Έλληνα αντίστοιχα

Εξιχνιάστηκε σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου υπόθεση κλοπής και απόπειρα κλοπής που διαπράχτηκε στο Ηράκλειο.  

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης είχε κλέψει κινητό τηλέφωνο από Έλληνα κατά τον χρόνο που ανεπιτυχώς προσπάθησε να αφαιρέσει την δίκυκλη μοτοσυκλέτα του.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε διέπραξε την εν λόγω κλοπή και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν κινητό.

Επιπλέον ο αλλοδαπός συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Στο μεταξύ συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ημεδαπός κατηγορούμενος  για παραβάσεις την Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με φυσίγγια.  

 Η προανάκριση διενεργείται το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος  της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής  Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook