Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣ Χανίων, όπως και ο προϋπολογισμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η Ενωση δεν είχε να παρουσιάσει αρκετά στα πεπραγμένα της περασμένης σεζόν, αφού τα πρωταθλήματα διεκόπησαν στις 13 Νοεμβρίου. Για τη νέα σεζόν ο πρόεδρος της Ενωσης, Κώστας Κωνσταντινίδης, ευχήθηκε να παιχτούν κανονικά τα πρωταθλήματα, έστω και αν χρειαστεί να γίνουν πιο… ευέλικτα, ενώ προέτρεψε άπαντες να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν και τους γύρω τους.

Μία από τις αποφάσεις που πάρθηκε για τη νέα σεζόν είναι να μην επιβαρυνθούν οι ομάδες με τα παράβολα συμμετοχών για Α’, Β’, Γ’ Κατηγορία, Κύπελλο και πρωταθλήματα Κ16 και Κ14. Παράλληλα θα προσφερθούν για αρχή 10 διαιτησίες σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας, η οποία από την πλευρά της προσφέρει 6 διαιτησίες, 3 στον α’ και 3 στον β’ γύρο.

Παράλληλα έγινε ειδική μνεία για την παρουσία απινιδωτών στα γήπεδα, όπου θα γίνει προσπάθεια σε συνεργασία της ΕΠΣΧ με Περιφέρεια, Δήμους και ΕΠΟ να υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα.

Οι συμμετοχές προβλέπονται να κατατεθούν μέχρι τις 2-3 Αυγούστου και αναλόγως με το πόσες ομάδες θα “κατέβουν” θα παρθούν οι αποφάσεις για τα πρωταθλήματα, αφού υπάρχει πιθανότητα συγχώνευσης Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook