Τεράστια κινητοποίηση στα Χανιά αλλά και στο διαδίκτυο μέσω μηνύματος της φίλης της που θα την περίμενε στο αεροδρόμιο της Νάντης – Ενισχύονται οι ομάδες έρευνας

Σαν να «άνοιξε η γη και την κατάπιε» δεν έχει βρεθεί ίχνος της 29χρονης Violette Guéguanno, η τύχη της οποίας αγνοείται από τις 24 Ιουνίου, όταν για τελευταία φορά έδωσε το στίγμα από το Λαφονήσι, μέσω ανάρτησης σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Οι έρευνες για την 29χρονη Γαλλίδα νοσοκόμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νάντης, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από στεριά, αέρα και θάλασσα, από αστυνομία, πυροσβεστική και εθελοντές. 

Μάλιστα σήμερα στις έρευνες σε ολόκληρη την περιοχή απο Χρυσοσκαλίτισσα μέχρι Κουντούρα θα συμμετάσχει και ομάδα αστυνομικών της ΕΚΑΜ με drones.

Στο μεταξύ σχετική ανάρτηση μιας φίλης της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις. Πρόκειται για την γυναίκα με την οποία είχαν κανονίσει να την περιμένει στο αεροδρόμιο της Νάντης το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου για να την μεταφέρει στο σπίτι της στην πόλη Saint-Sébastien-sur-Loire.

Να σημειωθεί πως στις 9 Ιουνίου η 29χρονη Violette, μέσω ομάδας στο facebοοκ  είχε αναζητήσει κάποιον να την παραλάβει από το αεροδρόμιο της Νάντης στις 28 Ιουνίου περίπου στις 10:30 το πρωί.

Επιπλέον στις 21 Ιουνίου είχε ενημερώσει άλλον φίλο της πως έφτασε κανονικά στην Κρήτη.

Η κοπέλα στην συνέχεια ενοικίασε ένα αυτοκίνητο και περνώντας από περιοχές των Σφακίων μετέβη τελικά στην Παλαιόχωρα όπου είχε κλείσει δωμάτιο σε κατάλυμα.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 24 Ιουνίου πήγε με το αυτοκίνητο στο ακρωτήρι Κριός, το άφησε με μια βαλίτσα μέσα και ξεκίνησε με ένα σακίδιο στην πλάτη πεζοπορία μέχρι το Λαφονήσι.

Εκεί έβγαλε φωτογραφία την οποία κοινοποίησε σε ομάδα γράφοντας που βρίσκεται και πως περπατούσε επί τρεις ώρες.

Αυτό είναι και το τελευταίο ίχνος ζωής που έχει γίνει γνωστό από την 29χρονη.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η Violette σχεδίαζε να μείνει ένα-δύο βράδια στην Παλαιόχωρα και στην συνέχεια  να μεταβεί στην Κίσαμο όπου είχε ήδη κάνει κράτηση σε κατάλυμα.

Πρόκειται για μια κοπέλα η οποία συνήθιζε να ταξιδεύει μόνη σε διάφορες χώρες και κυρίως να εξερευνά τους τόπους που επισκεπτόταν πεζοπορώντας.

Μάλιστα το καλοκαίρι του 2020, μόλις χαλάρωσαν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, είχε ταξιδέψει σχεδόν σε ολόκληρη την Ιταλία, ενώ φαίνεται πως φέτος ήταν η σειρά της Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook