Παίρνει διαστάσεις το επεισόδιο με ντελιβερά στον Βόλο. Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές…

Επεισόδιο σε γραφεία επιχείρησης εστίασης σημειώθηκε χθες (30-06-2021) στον Βόλο. Πρώην εργαζόμενος της επιχείρησης, ντελιβεράς, επισκέφτηκε τον εργοδότη του, τον έσπρωξε και τον απείλησε προκειμένου να του αποσπάσει χρήματα.

Για το περιστατικό υποβλήθηκε μήνυση για απειλή, εξύβριση, σωματικές βλάβες, εκβίαση χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου από τον επιχειρηματία, ο οποίος κατήγγειλε παράλληλε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δέχεται απειλές. Σύμφωνα με τη μήνυση, το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι όταν ο πρώην εργαζόμενός επισκέφτηκε τον επιχειρηματία στα γραφεία του, που είναι δίπλα από την επιχείρησή του.

Ο ντελιβεράς άρχισε να ζητάει χρήματα και όταν o επιχειρηματίας του είπε ότι δεν του χρωστάει και τον έχει εξοφλήσει κινήθηκε εναντίον του και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και να τραυματιστεί.

Ο πρώην εργαζόμενος, σύμφωνα με τη μήνυση, απομακρύνθηκε στη συνέχεια και από το σημείο με το μηχανάκι του. Όπως υποστηρίζει τον απείλησε ότι θα του κάψει το μαγαζί και θα του καταστρέψει το σπίτι του και την οικογένειά του. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, απειλώντας φέρεται να επικαλέστηκε ότι έχει την πλάτη ατόμων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με τη μήνυση, λέει ότι εδώ και αρκετές μέρες δέχεται απειλές και εκβιασμούς, τόσο από τον ντελιβερά όσο και από άγνωστα άτομα που του τηλεφωνούν από απόκρυψη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook