Ικανοποίηση επικρατούσε στις τάξεις των ενωσιακών προπονητών των Χανίων, αναφορικά με τα αποτελέσματα των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΧ, που κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια με το Λασίθι.

Αναφορικά με το παιχνίδι των Παίδων ο Γιάννης Μηνάς δήλωσε ότι: «Οι πολλές ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο και το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μας άγχωσε λίγο. Στη διάρκεια του παιχνιδιού τα παιδιά ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες του αγώνα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ανατρέψαν το σκορ και το κάνανε καθαρή νίκη. Αυτά τα παιδιά αν συνεχίσουν να δουλεύουν και καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο βεβαρημένο πρόγραμμα που έχουν λόγω και των μαθημάτων τους μελλοντικά θα στελεχώσουν επαγγελματικές ομάδες», ενώ για το παιχνίδι των Νέων υποστήριξε ότι: «Οι Νέοι έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο και πέτυχαν μία καθαρή νίκη, που δεν χωράει αμφιβολία για το ποιος έπρεπε να είναι ο νικητής.Το Λασίθι ήρθε με δύο πολύ καλές ομάδες με αξιόλογους παίκτες και μπράβο τους γιατί έχουν πρόοδο στο ποδόσφαιρο τους».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Πρόκος τόνισε ότι: «Οι Παίδες είχαν την υπεροχή, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Μας επηρέασε πολύ το γκολ του Λασιθίου και μετά μείναμε πολύ πίσω. Είχαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι και έτσι βάλαμε τα 6 γκολ. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τις τελικές προσπάθειες αλλά τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια», ενώ το σχόλιο του για το παιχνίδι των Νέων ήταν το εξής: «Παίξαμε καλύτερα και δικαιούμασταν τη νίκη. Τα γκολ που μπήκαν ήταν από δουλεμένες φάσεις. Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά και στο συνάδελφο μου, αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και στην ομάδα του Λασιθίου, που παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική. Συγχαρητήρια και σε εμάς αλλά και στους συναδέλφους που δουλεύουν καθημερινά αυτά τα παιδιά και μας τα δίνουνε για να τα επεξεργαστούμε».

Ατσαλής: «Πιο δουλεμένη ομάδα τα Χανιά»-Τσιρκίνης: «Η διαιτησία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα»

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook