Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τους πολύ δυνατούς ανέμους που επικράτησαν στον κόλπο της Σούδας ολοκληρώθηκε επιτυχώς η 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης.

Διοργανωτής ήταν ο Ναυταθλητικός Αθλητικός Ομιλος Σούδας και η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Ο ΝΑΟ Σούδας με τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Θεσσαλονίκης αναδείχθηκαν πολυνίκεις με 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια.

Ενδεικτικό των δύσκολων καιρικών συνθηκών όπως σημειώνει η Ομοσπονδία ήταν η πραγματοποίηση των τριών τελευταίων τελικών της Κυριακής στα εργόμετρα προκειμένου να μην κινδυνεύσουν με κάποιο ατύχημα οι νεαροί και νεαρές κωπηλάτες και κωπηλάτριες. 

Στους αγώνες συμμετείχαν 120 νεαροί κωπηλάτες και από πλευράς Ομοσπονδίας απονεμήθηκαν τα εύσημα στον ΝΑΟ Σούδας για τις ιδανικές αγωνιστικές και οργανωτικές συνθήκες.

Το απόγευμα της Παρασκευής στις Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις Σούδας έγινε η τελετή έναρξης, όπου παρέλασαν αντιπροσωπείες αθλητών από όλα τα σωματεία που παίρνουν μέρος παρουσία σύσσωμου του προεδρείου της ΕΚΟΦΝΣ και πολλών μελών του ΔΣ. Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημαδτηράκης δώρισε μια βάρκα στο ΝΑΟΣ σκορπώντας τον ενθουσιασμό τόσο στους αθλητές όσο και στη διοίκηση του Ομίλου η οποία μάλιστα «βαφτίστηκε» ΚΥΔΩΝΑΣ, όπως τονίζεται στην αναφορά της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής 

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Ο πίνακας των μεταλλίων  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook