Δικαστικό μέγαρο, υδραυλικά έργα και λιμενικά έργα στο επίκεντρο των συναντήσεων

Στα Χανιά βρίσκεται ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος πραγματοποιεί διαδοχικές συσκέψεις με φορείς του τόπου προκειμένου να συζητηθούν, δρομολογηθούν και αντιμετωπιστούν ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται στο μέγαρο της περιφερειακής ενότητας Χανίων με τον κ. Κεφαλογιάννη να συναντά τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για το θέμα του δικαστικού μεγάρου και της χωροθέτησής του, με τον πρόεδρο του συλλόγου να του εκφράζει την αντίθεσή του στη δημιουργία δικαστικού μεγάρου εκτός πόλης. Οι δικηγόροι ζητούν να αξιοποιηθεί ο χώρος των παλαιών φυλακών για τις ανάγκες των δικαστηρίων που ασφυκτιούν. Πρόθεση της κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε από τον υφυπουργό είναι η ανέγερση νέου σύγχρονου δικαστικού μεγάρου στον χώρο του παλιού ψυχιατρείου.

Ακολούθησε σύσκεψη με δημάρχους των Χανίων για υδραυλικά έργα και εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν. Η συζήτηση στην οποία συμμετείχαν οι δήμαρχοι Πλατανιά και Κισάμου, αφορούσε στην κατασκευή των δύο φραγμάτων Σεμπρωνιώτη και Παπαδιανών με ΣΔΙΤ.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου για να συζητηθούν απαραίτητα ζητήματα που αφορούν σε λιμενικά έργα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook