“Η τοπική οικονομία δεν μπορεί να αντέξει ένα νέο Lockdown” αναφέρει το ΕΒΕΡ

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με αφορμή τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, που προξενεί ο νέος κορωνοϊός, τις τελευταίες μέρες, στο Ρέθυμνο, καλεί τους επιχειρηματίες – μέλη του, που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να υπακούσουν στις οδηγίες των ειδικών και να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατόν.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΕΒΕΡ:

“Στη μάχη κατά της πανδημίας, ευτυχώς, έχουμε στο πλευρό μας την επιστήμη. Χάρη στο εμβόλιο μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναπάρουμε τη ζωή στα χέρια μας.

Ο εμβολιασμός και η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα πρέπει να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα επιχειρηματιών και εργαζομένων, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, η ασφάλεια και η προκοπή του τόπου μας.

Όταν ο τουρισμός συνεισφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν του Ρεθύμνου και υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να χαθεί και η φετινή τουριστική χρονιά, η σημασία του εμβολιασμού είναι τεράστια για την οικονομία και την κοινωνία του τόπου μας.

Ας βάλουμε τώρα πλάτη, όλοι, να αποφύγουμε το νέο κύμα της πανδημίας. Είναι υποχρέωση όλων μας να εμβολιαστούμε. Η τοπική οικονομία δεν μπορεί να αντέξει ένα νέο Lockdown.”

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook