Από αντίπαλοι σε ομάδες της Κρήτης συμπαίκτες στην Ξάνθη θα είναι τη νέα σεζόν οι Ηλίας Τσέλιος και Δημήτρης Ουνγιαλίδης.

Ο πρώτος αποτελεί μία μεγάλη απώλεια για τον Εργοτέλη, στον οποίο ήταν σημαντικό στέλεχος τα τελευταία 3,5 χρόνια, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε – μετά από δύο σεζόν – από τα Χανιά και θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τον Ιεροκλή Στολτίδη, τον οποίο είχε τεχνικό διευθυντή και στον Αγροτικό Αστέρα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ είναι η εξής:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Ηλία Τσέλιο και Δημήτριο Ουνγιαλίδη. 

Ο Ηλίας Τσέλιος γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1997 και αγωνίζεται στη θέση του κέντρου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε με την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιζόμενος αρχικά στα τμήματα υποδομής της και μετέπειτα στην ανδρική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Εργοτέλη με τον οποίο πραγματοποίησε πάνω από 90 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα, έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας εκπροσωπώντας την χώρα μας στις κατηγορίες (U-19 και U-17).

Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1994 στην Κοζάνη. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα της Ζακύνθου ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία σε Καλλονή, Αγροτικό Αστέρα, Βέροια, ΝΠΣ Βόλος και Χανιά. 

Ευχόμαστε στους νέους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ καλή επιτυχία και επίτευξη των ομαδικών και προσωπικών στόχων που έχουν θέσει.

Καλώς ήρθατε στην ΞΑΝΘΗ!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook