Η αστική κινητικότητα με ένα μικρό παιδί έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες – τόσο ως προς την ασφάλεια του παιδιού όσο και ως προς την άνεση και την κινητικότητα των γονιών του.

Σε αυτό το πνεύμα, μπορούμε να αναρωτηθούμε τι ακριβώς πρέπει να αποτελεί ένα καλοκαιρινό καροτσάκι, προσαρμοσμένο τέλεια στις ιδιαιτερότητες του αστικού περιβάλλοντος; Η ελβετική μάρκα ZIZITO όχι μόνο απαντά σε αυτήν την ερώτηση, αλλά υλοποιεί τη διατριβή της με τη μορφή του τέλειου προϊόντος – το καλοκαιρινό καροτσάκι Luka, σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες των οικογενειών που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της πόλης σε καθημερινή βάση.
 
Ποιο είναι το μοντέλο και τι το ξεχωρίζει από όλα τα άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα; Θα σας πούμε εν συντομία στις ακόλουθες γραμμές.

Ελαφρότητα και κινητικότητα

Πάνω απ ‘όλα, το ZIZITO Luka έχει ένα τέλειο ταίριασμα βάρους και διαστάσεων που επιτρέπουν ομαλή διέλευση από τα πιο κοινά εμπόδια της πόλης – ψηλά πεζοδρόμια, σκάλες, υπόγεια διάβαση, ράμπες, ανελκυστήρες, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.λπ. Ο αφρός EVA επιτρέπει την εύκολη ανύψωση του καροτσιού και τη μεταφορά του τοπίου όταν αποδεικνύεται αδύνατη η κανονική διαδρομή.

Επιπλέον – εδώ η ελαφρότητα δεν έρχεται σε βάρος της σταθερότητας, αλλά αντίθετα. Το καρότσι βασίζεται σε μια αρμονική κατανομή βάρους και εγγυάται την τέλεια ισορροπία, ακόμη και μέσω προβληματικών περιοχών με πολλές ανωμαλίες.

Τέλεια ασφάλεια

Το καλοκαιρινό καροτσάκι ZIZITO Luka διαθέτει ατομικό πιστοποιητικό ασφαλείας που εκδίδεται από το ανεξάρτητο εργαστήριο SGS Switzerland. Το έγγραφο εκδίδεται ως αποτέλεσμα διεξοδικών εργαστηριακών δοκιμών τόσο των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν όσο και της συμπεριφοράς του καροτσιού σε διάφορες καταστάσεις κινδύνου.

Το μοντέλο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών άνω των έξι μηνών και με μέγιστο βάρος έως και 15 κιλά. Διαθέτει ζώνη ασφαλείας 5 σημείων, σύστημα κλειδώματος πίσω τροχού ενός σημείου και αφαιρούμενη πλακέτα ασφαλείας που μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί γρήγορα και εύκολα.

Οι λειτουργίες είναι διαισθητικές, εύχρηστες και 100% αξιόπιστες. Με αυτόν τον τρόπο, η ασφάλεια του παιδιού έρχεται χωρίς την ανάγκη ειδικής εκπαίδευσης και πρόσθετων προσπαθειών εκ μέρους του γονέα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης και να τις ακολουθήσετε.

Πρακτικότητα

Τόσο ο σχεδιασμός όσο και τα πρόσθετα του μοντέλου έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι πάνω από όλα άνετα, ευέλικτα και πρακτικά. Από αυτήν την άποψη, μπορούμε να τονίσουμε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα του ZIZITO Luka:

  • Βολικό καλάθι αποθήκευσης αποσκευών με μεγάλη χωρητικότητα.
  • Ρύθμιση πολλαπλών σημείων του πίσω στηρίγματος.
  • Πρόσθετο υποπόδιο για το παιδί.
  • Κινητός θόλος για προστασία από το άμεσο ηλιακό φως.
  • Αεριζόμενα και εύκολα συντηρούμενα υφάσματα.

Το καρότσι διατίθεται σε τρεις λύσεις unisex χρώματος, δηλαδή: κλασικό μαύρο, γκρι με στοιχεία καμουφλάζ και μαύρο με στοιχεία καμουφλάζ. Η στιλιστική ευελιξία επιτρέπει την ανατροφή πολλών διαδοχικών παιδιών, ανεξάρτητα από τις πιθανές διαφορές στο φύλο και την ηλικία.

Δίκαιη τιμή

Όπως όλα τα άλλα προϊόντα της ελβετικής μάρκας, το καλοκαιρινό καροτσάκι ZIZITO Luka προσφέρει μια αξιοσημείωτη αναλογία μεταξύ της τελικής τιμής και της ποιότητας κατασκευής.

Με άλλα λόγια: το καροτσάκι πέφτει στο εύρος τιμών από τη μέση έως τη χαμηλή τιμή, ενώ βασίζεται στα υψηλότερα πρότυπα του κλάδου. Όταν χρησιμοποιείται όπως προορίζεται και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση με πλήρη εγγύηση και μηδενικό κόστος συντήρησης.

Επειδή ο ZIZITO βασίζεται σε μια απλή αλλά έξυπνη φιλοσοφία: η ασφάλεια του παιδιού και η άνεση των γονέων του δεν είναι πολυτέλεια, αλλά πρωταρχική ανάγκη που πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη και να παρουσιάζεται με προσοχή, υπευθυνότητα και αγάπη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook