Ελαφριά επιλογή για τα βράδια του καλοκαιριού

Υλικά

  • 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι 2%
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 1/8 κ. γλ. αλάτι
  • 1/8 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 2 σακουλάκια τόνου σε νερό
  • 1 κλωνάρι σέλινο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σ. φρέσκο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

Εκτέλεση

Βήμα 1: Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι και αφήστε στην άκρη.

Βήμα 2: Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τον τόνο με το σέλινο και το σχοινόπρασο.

Βήμα 3: Προσθέστε το μείγμα γιαουρτιού και ανακατέψτε καλά, μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά.

Βήμα 4: Καλύψτε με μία διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει πριν απολαύσετε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook