Ακόμα μια μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού ολοκληρώθηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χανίων και τη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., στις περιοχές του Προμαχώνα Santa Lucia στη Ρεγγίνα και στο γεφυράκι των οδών Κ. Γεωργακάκη και Κούνδουρου στη Χαλέπα.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, τα συνεργεία του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. βρέθηκαν στη Ρεγγίνα και τη Χαλέπα, όπου προέβησαν σε εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και καλλωπισμού, σε σημεία που παρέμεναν παραμελημένα για χρόνια.

Συγκεκριμένα, στη Ρεγγίνα, τα συνεργεία του Δήμου Χανίων χρειάστηκε να δημιουργήσουν ειδική δίοδο, ώστε να καταφέρουν να περισυλλέξουν τον όγκο των σκουπιδιών γύρω από τον προμαχώνα Santa Lucia. Από την επιχείρηση καθαρισμού συγκεντρώθηκαν πάνω από 20 φορτηγά απορριμάτων.

Παράλληλα, οι εργασίες καθαρισμού στο γεφυράκι Κ. Γεωργάκη και Κούνδουρου στη Χαλέπα, ολοκληρώθηκαν από τα συνεργεία της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., ενώ οι καθαρισμοί γειτονιά-γειτονιά θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στον Αη-Γιάννη.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης υπογράμμισε πως: «Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, έχουμε όμως στόχο και πρόγραμμα και φιλοδοξούμε να μην αφήσουμε καμία περιοχή απεριποίητη και ατημέλητη. Από γειτονιά σε γειτονιά, παρά τη ζέστη και τα δυσπρόσιτα σημεία, τα συνεργεία μας δεν σταματούν λεπτό και βάζουν τέλος στην εικόνα εγκατάλειψης που υπήρχε για χρόνια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook