Εξαιρετική η πρωτοβουλία των κατοίκων περιοχής στα Χανιά.

Οι κάτοικοι περιοχής στο ΣΟΔΥ είχαν την εξαιρετική έμπνευση να φτιάξουν εκτός του πάρκου της γειτονιάς τους ένα όμορφο Graffity που παρουσιάζει τη μορφή του μεγάλου αθλητικού ινδάλματος της Ελλάδας, του Νίκου Γκάλη! Σκοπός ήταν αφενός να στείλουν το μήνυμα ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν τέτοιου είδους αθλητικά πρότυπα, αφετέρου να στείλουν “νέο” μήνυμα στον “κωφεύοντα” έως τώρα (και εδώ και πολλά χρόνια) Δήμο Χανίων ότι το συγκεκριμένο πάρκο πρέπει να εξωραϊστεί και να ανακατασκευαστεί.

Πρόκειται για το γνωστό πάρκο στη συμβολή των οδών Αγοραστάκη και Συμβουλάκη, το οποίο κατασκευάστηκε το 1987, επί δημαρχείας Γιώργου Κατσανεβάκη και ανήκει στον Δήμο Χανίων!

Έχει αφεθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια στη… μοίρα του με συνέπεια να τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα εκατοντάδων παιδιών που ζουν στην περιοχή και τα οποία αναγκαστικά επιλέγουν το συγκεκριμένο πάρκο για να παίξουν, ελλείψει άλλων επιλογών.

Από έξω λοιπόν έχουμε Γκάλη, αλλά από μέσα το …μαύρο μας το χάλι, με τον Δήμο Χανίων να αδιαφορεί εδώ και καιρό, εις βάρος κυρίως των ίδιων των παιδιών…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook