Επιδίωξε να σώσει τα κακοποιημένα μέλη μιας οικογένειας και έμπλεξε η ίδια!

Η φιλόλογος και γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός στα Χανιά, Βίκυ Κόλλια ζει, αυτή και η οικογένειά της, στην κυριολεξία, έναν εξωφρενικό και ασύλληπτο εφιάλτη, επειδή “τόλμησε” να βοηθήσει μια οικογένεια να απεμπλακεί και να γλυτώσει από τις βίαιες διαθέσεις του πατέρα της οικογένειας αυτής.

Η ίδια περιγράφει στο Flashnews.gr όλο το ιστορικό, όλα όσα έζησε η οικογένεια που έμενε δίπλα στο σπίτι της και όσα πλέον αντιμετωπίζει η ίδια από τον πατέρα που τη θεωρεί υπαίτια ότι του… κατέστρεψε το σπίτι, τη στιγμή που η “κακοποιημένη” οικογένεια, το προηγούμενο διάστημα ζούσε έναν εφιάλτη βίας!  

Δείτε την συγκλονιστική καταγγελία της Βίκυς Κόλλια στο Flashnews.gr! Μια καταγγελία που, συν τοις άλλοις, προκαλεί προβληματισμό για τα φαινόμενα βίας που υπάρχουν δυστυχώς σε πολλές οικογένειες, με θύματα, εκτός των άλλων και ανήλικα παιδιά.

Αναφέρει η κ. Κόλλια:

“Εδώ και 20 χρόνια, δίπλα μας ενοικιάζε οικία μια οικογένεια με 4 μικρά τότε παιδιά.. Δεν αντιληφθηκα από την αρχή το δράμα που εκτυλισσόταν μια ανάσα από το σπίτι και την οικογένεια μου… Οταν η ίδια η μητέρα άρχισε διστακτικά κ φοβισμένη να μας περιγράφει τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε την ίδια και τα παιδιά ο σύζυγος της, κατάλαβα πως όφειλα ως άνθρωπος να νοιαστώ για συνανθρωπους μου και κυρίως μικρά παιδιά που αντιμετωπίζονταν βάναυσα και χυδαία.

Την παρότρυνα επί πολλά έτη να απευθυνθεί στην Πρόνοια και κάποτε το έκανα εγώ η ίδια επωνύμως…

Όμως η κακοποιημένη γειτόνισσά μου φοβόταν την αντίδραση του συζύγου της. Είχε άγχος ότι θα τις έδερνε και ίσως θα τις σκότωνε. Αργότερα το συζητήσαμε και η ίδια πήγε στην Πρόνοια που την έπεισε να τον εγκαταλείψει. Πριν δύο χρόνια 1 Ιουλίου τον εγκατέλειψε με τα 2 από τα 4 παιδιά τους. Τα άλλα δύο είχαν φύγει στην Θεσσαλονίκη. Η μια για σπουδές και η μεγαλύτερη, ύστερα από κακοποίηση του πατέρα της.

Μεχρι τότε μαθαινα τι έλεγε για εμένα και την μητέρα μου από την σύζυγο… Ύβρεις και χυδαιότητες που αφορούσαν την θηλυκή μου υπόσταση. Όταν έμεινε μόνος άρχισε το μαρτύριο εμενα και της οικογένειάς μου. Δεν τολμούσαμε να φέρουμε άνθρωπο στην αυλή της ιδιόκτητης οικίας μας. Έβριζε απειλούσε και προσέβαλλε εμάς και τον κόσμο. Παράλληλα συστηματικα έβγαινε στην αυλή της οικίας που ενοικιάζει δίπλα μας και μας αποκαλούσε π…… ες, εμένα τις κόρες μου και την ηλικιωμένη μητέρα μου κ φροντίζε να έρχεται δίπλα στον φρακτη, ώστε να τον ακούμε να μας απειλεί ότι θα μας ξεκάνει, θα μας καθαρίσει που του χάλασαμε το σπίτι. Είχα απευθυνθεί στην αστυνομία και μάλιστα με κατάθεση μήνυσης εναντίον του πριν περίπου 1 χρόνο..

Εκείνος δεν σταμάτησε. Στο καφενειο του Μπολάνη απέναντι από το σπίτι μας, φρόντιζε να τον ακούμε να μας βρίζει καθώς και σε όλους τους γείτονες προσπαθώντας να μας απομονώσει. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας προϊόντα λαχανικά και φρούτα δικής του παραγωγής – παρεμπόριο έκλεινε στόματα στην γειτονιά.

Ο δικός μας φόβος όμως συνεχιζοταν επίσης αμείωτος. Τα παιδιά μου σταμάτησαν να φέρνουν φίλους γιατί φοβόντουσαν Δεν τολμούσαμε να βγούμε στην αυλή μας γιατί μας κοιτούσε απειλητικά και μας τρόμαζε με όσα έλεγε. Συχνά ότι θα αφήσει ελεύθερο έναν σκύλο δολοφόνο που έχει να μας κατασπσραξει. Βγαίναμε από το σπίτι με προσοχή και νύχτα να πετάξουμε σκουπίδια κ εγώ για να μπω στο αυτοκίνητο μου.

Γενικά ζούσαμε κ ζούμε ως “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι” στην ιδιοκτησία μας. Χθες για μια ακόμη φορά έβριζε χυδαία και απειλούσε. Η μεγάλη μου κόρη με συμβουλευσε να κλείσω τα παράθυρα. Εγώ όμως αποφάσισα ότι δεν θα ανεχθω άλλη κακοποίηση. Πήγα ξανά στην αστυνομία και υπέβαλα εκ νέου μήνυση για απειλή κατά της ασφαλειας μας και προσβολή. Έμαθα σήμερα που επισκέφθηκα τον κ. Μαστραντωνάκη Υποδιοικητή της αστυνομίας, ότι συνελήφθη με εισαγγελική απόφαση και ότι κρατείται για λίγο…

Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν βγει ξανά. Η αστυνομία μου είπε να τους καλώ σε βοήθεια. Εγώ όμως και τα παιδιά μου αισθαόμαστε απροστάτευτες. Κι όλα αυτά επειδή αγωνίστηκα επί αρκετά χρόνια ώστε η πρώην σύζυγος του και τα παιδιά του σήμερα να ζουν με ασφάλεια και ηρεμία, πολύτιμα αγαθά που εγώ και η οικογένειά μου θυσιάσαμε κ απωλέσαμε για να βοηθήσουμε τον πάσχοντα συνάνθρωπο”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook