Στην πιο καλοκαιρινή εκδοχή της

Υλικά

12 φλ. τσαγιού καρπούζι σε κύβους, χωρισμένο
1 μπουκάλι ξηρό λευκό κρασί
1 φλ. τσαγιού βότκα
1/2 φλ. τσαγιού λικέρ Triple sec
1/2 φλ. τσαγιού απλό σιρόπι
1 μεσαίο λάιμ, κομμένο στα τέσσερα
1 πορτοκάλι, κομμένο σε σφήνες
1 φλ. τσαγιού φρέσκα μούρα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τα 9 από τα 12 φλιτζάνια του τσαγιού καρπούζι σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να αποκτήσετε ένα πολύ λείο μείγμα.
Βήμα 2
Σουρώστε το χυμό σε μια κανάτα και προσθέστε το κρασί, τη βότκα, το λικέρ και το σιρόπι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Προσθέστε το υπόλοιπο καρπούζι, το λάιμ, το πορτοκάλι και τα βατόμουρα, ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πριν σερβίρετε τη σαγκρία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook