Παρά τα περιοριστικά μέτρα ακυρώθηκαν στο παρά πέντε δύο μεγάλα πάρτι σε βίλες του νησιού

Δύο κορονοπάρτι σε βίλες της Μυκόνου φαίνεται να σταμάτησε στο παρά πέντε η αστυνομία, παρά το lockdown που έχει επιβληθεί από το απόγευμα του Σαββάτου, 17 Ιουλίου στο νησί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN, οι άντρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έσπευσαν σε βίλα του νησιού, όπου οργάνωνε γνωστός επιχειρηματίας πάρτι, στο οποίο αναμένονταν πάνω από 700 καλεσμένοι. Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον επιχειρηματία και τού επισήμαναν ότι το πρόστιμο είναι πάνω από 50.000 ευρώ καθώς και ότι σκοπό είχαν να πάνε κανονικά να κάνουν έλεγχο. Το πάρτι ακυρώθηκε.

Στο δεύτερο περιστατικό, το κορονοπάρτι έκανε ένας Αμερικανός με πάνω από 200 καλεσμένους. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν και σε αυτή την περίπτωση αστραπιαία, ενημερώνοντας τον οικοδεσπότη για το πρόστιμο και τα μέτρα που ισχύουν. Μάλιστα, οι άντρες της ΕΛΑΣ παρέμειναν στον χώρο μέχρι να δουν να αποχωρούν από τη βίλα μέχρι και οι εργαζόμενοι που είχαν φτάσει για να εγκαταστήσουν τα ηχοσυστήματα.

Για να αντιμετωπιστούν τα κορονοπάρτι στη Μύκονο, η αστυνομία φέρεται να έχει ετοιμάσει ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο. Στο νησί των ανέμων κατέφτασαν 40 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη για να στελεχώσουν μία άκρως επιχειρησιακή ομάδα της αστυνομίας, τις ομάδες ΟΠΚΕ οι οποίες θα περιπολούν σε όλο το νησί μετά τη μία τα ξημερώματα, ενώ επί 24ώρου βάσεως θα πετούν τα drones της ΕΛΑΣ πάνω από το νησί.

Πηγή: ethnos.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook