Όπως ενημερώνουν η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων, η Ένωση συνταξιούχων ΙΚΑ, οι Λαϊκές επιτροπές Αλικαρνασσού και Μαλεβιζίου, η Γραμματεία Ηρακλείου της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση και αποκλεισμό των καταστημάτων της ΔΕΗ σε Χρυσοστόμου και Τσαλικάκι (Γάζι).

Τονίζουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε καμία οικογένεια που δε θα πληρώνει το χαράτσι της ΔΕΗ και γι\’ αυτό απαιτούμε από την διεύθυνση της ΔΕΗ να μην στείλει κανένα συνεργείο για τον σκοπό αυτό. Παράλληλα, οργανώνουμε την πάλη μας για την ολοκληρωτική ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής και βάρβαρης πολιτικής.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, άνεργο, φτωχό αγρότη, να μην πληρώσει το χαράτσι, να μην φοβηθεί τις απειλές και τους εκβιασμούς. Να οργανώσουν την πάλη τους παντού, εργοστάσιο το εργοστάσιο, επιχείρηση την επιχείρηση, γειτονιά τη γειτονιά για να μην πληρωθούν τα χαράτσια. Με αλληλεγγύη να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν. Όλοι για έναν και ένας για όλους!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook