Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα ξεκίνησαν η Marie Chantal με τον Παύλο Γλύξμπουργκ, την κόρη τους Μαρία Ολυμπία και όλα τους τα παιδιά. Πριν λίγες ημέρες έφτασαν στη χώρα μας και πρώτος σταθμός τους ήταν η Ακρόπολη.

Στους λογαριασμούς τους στο Instragram, τόσο η Μαρία Ολυμπία όσο και οι γονείς της ανήρτησαν φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην Αθήνα. Σε μία από αυτές φαίνεται το νεαρό μοντέλο αγκαλιά με τον σύντροφό της. Για την επίσκεψή της επέλεξε ένα πουά φόρεμα σε καφέ και λευκή απόχρωση, το οποίο συνδύασε με flat σανδάλια και γυαλιά ηλίου στο ίδιο χρώμα. Το twist στην εμφάνισή της έδωσε η μεγάλη, εντυπωσιακή ζώνη-κορσέ που αγκάλιαζε τον κορμό της και αναδείκνυε τη λεπτή σιλουέτα της.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Μαρίας Ολυμπίας

Εδώ και λίγο καιρό το 24χρονο μοντέλο βγαίνει με τον Peregrine John Dickinson Pearson, γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, του οποίου η οικογένεια έχει περιουσία 224 εκατομμυρίων λιρών. Είναι 26 ετών και η οικογένειά του έχει μετοχές στον όμιλο μέσων ενημέρωσης, Pearson, ενώ κατέχει και το κτήμα West Sussex, 16.500 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το polo club του Cowdray Park, εκεί που έπαιζαν οι πρίγκιπες Harry και William.  Η σχέση τους έγινε γνωστή πέρυσι και όπως φαίνεται παραμένει δυνατή.

 

Πηγή: marieclaire.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook