Στην πρόταση του Αλέξανδρου Ρήγα, (να γράψει έργο με πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελένη Μενεγάκη) απάντησε σήμερα η 42χρονη παρουσιάστρια.. Ο γνωστός σεναριογράφος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Down town» δήλωσε ότι θα ήθελε να δει την παρουσιάστρια του Alpha σε ρόλο κωμικού και η Ελένη δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

«Για την Ελένη έχω μόνο καλά λόγια να πω. Της έχω μια βαθιά εκτίμηση και ειλικρινά πιστεύω ότι έχει αυτό το ιδιαίτερο χάρισμα που σου δίνεται από κάπου ψηλά, του να είναι σταρ, αλλά έχει και το ταλέντο να γίνει μια σπουδαία κωμικός αν το θελήσει. Και αν το τολμήσει, να πάρει εμένα τηλέφωνο να γράψω το έργο. Της το ζητάω σαν χάρη (…)» Αυτή ήταν η δήλωση του Αλέξανδρου Ρήγα που εξέπληξε την Ελένη Μενεγάκη

Αρχικά, η 42χρονη παρουσιάστρια αντιμετώπισε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό την πρόταση του σεναριογράφου:
«Έχει δει ταλέντο κωμικού σε εμένα και περιμένει να πάρω εγώ τηλέφωνο; Βρε συ Αλέξανδρε, με δουλεύεις;» ήταν η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη, η οποία γελούσε με την πρόταση. «Και καλά, να τον πάρω εγώ; Εγώ εδώ είμαι. Αλέξανδρε, τα βράδια μου είναι ελεύθερα – κοιμάμαι βέβαια- αλλά αν σκεφτείς κάτι εγώ εδώ είμαι. (…) Γιατί πρέπει η σκέψη μου να συντονιστεί με τη δικιά σου κι εγώ με τη δική σου σκέψη!» δήλωσε η παρουσιάστρια του Alpha και στη συνέχεια σχολίασε  με τους συνεργάτες της: « Εντάξει, γιατί όχι αν υπάρχει κάτι; Εξάλλου είμαι σε τόσο νεαρή ηλικία! Γιατί να μην δοκιμάσω κάτι άλλο στην καριέρα μου;» αυτοσαρκάστηκε γελώντας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη, όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, συμμετέχοντας στην σειρά του ΑΝΤ1 «Πάτερ ημών».

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook