Ο χρόνος που περνάτε μπροστά από τον υπολογιστή, ειδικά εάν είστε ένας σχεδιαστής, προγραμματιστής ή ένας υπάλληλος γραφείου είναι μερικές φορές πραγματικά αδιανόητος, αν το καλοσκεφτείτε. Φυσικά αυτό γίνεται για να επιτύχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην εργασία μας, να σημειώσουμε μία μεγαλύτερη πρόοδο ή απλά να κάνουμε το αφεντικό μας χαρούμενο.

Έτσι όμως ξοδεύουμε πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη, δίχως να κάνουμε τα απαραίτητα διαλείμματα που απαιτούνται. Η πολύωρη όμως αυτή ακινησία και συγκεκριμένη στάση του σώματος μπορεί να προκαλέσει μεγάλη πίεση στο σώμα, και καλό θα είναι να κάνουμε κάποια μικρά διαλείμματα και να περπατάμε για να κυκλοφορεί το αίμα στο σώμα.

Ακόμα και όταν εργαζόμαστε με έναν φορητό υπολογιστή, τα πράγματα είναι δυνατόν να γίνουν αρκετά «σταθερά». Τι καλύτερος τρόπος λοιπόν για να διορθωθεί αυτό από ό, τι με ένα είδος Kama Sutra για φορητό υπολογιστή; Γνωρίστε τις θέσεις και αρχίσετε να τις εναλλάσσετε σε περιοδική βάση ώστε να ξεκουράζετε το σώμα σας. Υπάρχουν αρκετές θέσεις, και κάποιες μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να επιτευχθούν από τις άλλες.

Φυσικά το ακόλουθο γράφημα έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προκαλέσει το γέλιο, όμως η αλήθεια είναι ότι είναι σημαντικό να κάνετε κάποια διαλείμματα και να περπατάτε, για να κυκλοφορεί το αίμα και αποσυμφορίζεται το σώμα σας και μύες σας. Τώρα, στο ακόλουθο διάγραμμα θα βρείτε αρκετές «στάσεις» που και εσείς σίγουρα θα έχετε δοκιμάσει!

 

\"Το

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook