Διάβασε εδώ την πλήρη αξιολόγηση της stoiximan!

539. Αστάνα – ΑΡΗΣ (16:00)

Ξεκινάμε με το Κόνφερενς Λιγκ και την πρώτη ελληνική εκπροσώπηση στη διοργάνωση. Η Αστάνα είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, έχει παίξει 19 ματς στο πρωτάθλημα (είναι στη 2η θέση), ενώ προέρχεται από 2 αγώνες Κυπέλλου (1 νίκη και 1 ισοπαλία). Παρόντες οι τρεις νεοφερμένοι παίχτες, ενώ ισχυρό πλεονέκτημα τής δίνει ο συνθετικός χλοοτάπητας του γηπέδου της, όμως δεν θα έχει οπαδούς στις εξέδρες. Πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Άρξ, ο οποίος δεν έχει ολοκληρώσει τη δημιουργία του ρόστερ του. Ουσιαστικά μπορεί να υπολογίζει μόνο στον νεοφερμένο κίπερ Ντένις (διεκδικεί θέση βασικού) και του μέσου Χαΐροβιτς (θα ξεκινήσει από τον πάγκο).

Προγνωστικό: Ο Άρης στα 4 φιλικά που έδωσε έφερε ισάριθμα Over, ενώ και η Αστάνα έχει έφεση στα υψηλά σκορ. Μεταξύ του G/G και του Over επιλέγουμε το δεύτερο που έχει υψηλότερη απόδοση, φτάνει και το 2.25.

571. Βελέζ – ΑΕΚ (21:30)

Η Βελέζ προκρίθηκε από τον 1ο προκριματικό με δύο νίκες κόντρα στην αδύναμη Κολερέιν από τη Β. Ιρλανδία. Σε αμφότερες βρέθηκε πίσω στο σκορ και έφτασε στην ανατροπή κερδίζοντας με 2-1. Νικηφόρα και η πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα Βοσνίας, έκανε ροτέισον και δυσκολεύτηκε από την Πόσουζγιε, όταν μπήκε ο Μπραντάο λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Τραυματίας ο βασικός στόπερ Ζβόνιτς, αμφίβολος ο μέσος Ράντοβατς. Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Βοσνία ενισχυμένη με τα δύο τελευταία μεταγραφικά της αποκτήματα, τους Βράνιες και Αραούχο, στην αποστολή είναι και ο νεοφερμένος Λε Ταλέκ, ωστόσο από τους καινούριους οι μόνοι που έχουν πιθανότητες για τη βασική ενδεκάδα είναι ο κίπερ Στάνκοβιτς και ο (σίγουρος) Τζαβέλας. Στην Αθήνα οι Λάτσι (Α), Γαλανόπουλος (Μ).

Προγνωστικό: Σε ουδέτερο γήπεδο θα υποδεχθεί η Βελέζ την ΑΕΚ και παρότι θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 7.000 οπαδών της η ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας αναμένεται να φανεί. Σε πτώση η απόδοση του διπλού, υπάρχει αξία ακόμα στο 1.85.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Κουπόνι Στοιχήματος στο Foxbet.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook