Δε θα εκτελείται καμία εργασία πλην ελαχίστων εξαιρετικών περιπτώσεων και μόνο εξ αποστάσεως

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Ν Χανίων (82 υπέρ / 4 κατά)  αποφασίστηκε το κλείσιμο των γραφείων τη 2η  εβδομάδα του Αυγούστου δηλαδή από Δευτέρα 09/08/2021 έως και  Δευτέρα 16/08/2021.  

Τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων (όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι εφικτό (ύπαρξη wi-fi).

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πελάτες να προγραμματίσουν εγκαίρως τυχόν υποχρεώσεις τους ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η παραπάνω εβδομάδα ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους  κρίνεται ιδιαίτερα  επιβεβλημένη μετά από δεκαοκτώ μήνες συνεχούς και  αδιάλειπτης  εργασίας  κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς και  απάνθρωπες συνθήκες τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς ( προθεσμίες ).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συνεργάτες επιχειρηματίες  για την κατανόησή τους και ζητάμε συγνώμη για πιθανή αναστάτωση που ίσως προκαλούμε αλλά τα όρια αντοχής μας έχουν προ πολλού εξαντληθεί…… 

Τέλος ζητάμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας  ( Δ.Ο.Υ., Ε.Φ.Κ.Α., Σ.Ε.Π.Ε., Περιφέρεια Χανίων )  την κατανόησή και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε  να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, στα πλαίσια του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για  λίγες ημέρες ξεκούρασης,  ηρεμίας και  επανένωσης με τις οικογένειές μας.

 Εκ μέρους όλων - των εκτός ανθρωπίνων αντοχών πια -  συναδέλφων Λογιστών Φοροτεχνικών του Νομού Χανίων.    


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook