Σκηνές... απείρου κάλλους απόψε στο ενετικό λιμάνι Χανίων

Μεγάλη φασαρία, ένταση ακόμα και ξύλο απόψε στο ενετικό λιμάνι Χανίων και συγκεκριμένα στην πλατεία του συντριβανίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr άγνωστο μέχρι στιγμής για ποια αιτία δημιουργήθηκε συμπλοκή μεταξύ αθίγγανων και κάποιων καταστηματαρχών. Σε πολύ λίγα λεπτά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία πολλές δεκάδες αθίγγανοι οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν, να προκαλούν ένταση και να τσακώνονται με κάποιους καταστηματάρχες. Μάλιστα όπως μας είπαν, ήταν υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός των αθιγγάνων που συγκεντρώθηκε δημιουργώντας φασαρία, με αποτέλεσμα, επισκέπτες και περαστικοί να φοβηθούν και να φύγουν άρον άρον από τα γύρω στενά.

Τα πράγματα είχαν ανάψει και στην πλατεία συντριβανίου είχε γίνει "σύρραξη" με φωνές και ξύλο για πολύ ώρα. 

Η αστυνομία έφτασε με καθυστέρηση στο σημείο σύμφωνα με μαρτυρίες στο Flashnews.gr. Μετά την επέμβασή τους διαλύθηκαν οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή, η οποία ωστόσο είχε ήδη διαρκέσει πολύ ώρα.

Θυμίζουμε ότι αυτά τα έκτροπα δε συνέβησαν σε κάποιο απόμερο, υποβαθμισμένο σημειο, αλλά στο ενετικό λιμάνι Χανίων, το στολίδι και σήμα κατατεθέν για την πόλη και τον τουρισμό της.

Επισκέπτες αντικρίσαν απόψε αυτές τις ντροπιαστικές εικόνες, φεύγοντας γρήγορα από το λιμάνι φοβούμενοι από αυτό που έβλεπαν. Καταστηματάρχες που περίμεναν μετά από περίπου ενάμιση χρόνο κλεισίματος να δουλέψουν, να βρίσκονται τώρα σε κατάσταση απόγνωσης μπροστά σε αυτά που εκτυλίσσονταν μπροστά τους.

Να σημειωθεί ότι οι καταστηματάρχες διαμαρτύρονται γιατί η κατάσταση καθημερινά στο ενετικό λιμάνι, τη Χάληδων και τους γύρω δρόμους της παλιάς πόλης είναι απαράδεκτη, καθώς επανειλημμένα γίνονται ζημιές και η αστυνομία είναι απούσα όπως καταγγέλλουν στο Flashnews.gr

Είναι απαράδεκτο να μην έχει δοθεί εντολή να υπάρχει στο ενετικό λιμάνι Χανίων και την παλιά πόλη αστυνόμευση και συνεχής παραμονή έστω και μικρής ομάδας αστυνομικών σε μόνιμη βάση, τουλάχιστον για την τουριστική σεζόν, ώστε να αποφεύγονται εικόνες και συνθήκες που δεν τιμούν κανένα και προκαλούν ντροπή για την εικόνα που σχηματίζουν οι επισκέπτες για τον τόπο μας.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook