H παρούσα μελέτη συντάχθηκε όπως προβλέπεται  στο Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων έτους 2021 του Δήμου Αποκορώνου.

Υπεγράφη σήμερα 23/07/2021 σύμβαση έργου με τίτλο «“Συντηρήσεις Επισκευές Δημοτικών Κτιρίων και Εγκαταστάσεων” Δήμου Αποκορώνου (ΧΡΗΣΗ 2021-2022)» μεταξύ του Δημάρχου Αποκορώνου, Χαράλαμπου Κουκιανάκη και του αναδόχου  Παυλιουδάκη Παύλου του Ιωάννη ως νόμιμου εκπρόσωπου του οικονομικού φορέα “Παυλιουδάκης Ι. Παύλος” παρουσία της  Πολιτικού Μηχανικού της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αποκορώνου,  Καρτσωνάκη Ελευθερίας , και του Δημοτικού Συμβούλου Σταυρουλάκη Σταύρου, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η παρούσα μελέτη συντάχθηκε όπως προβλέπεται  στο Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων έτους 2021 του Δήμου Αποκορώνου, αναφέρεται στις απαιτούμενες εργασίες για την αποκατάσταση φθορών – προστασίας και συντήρησης των δημοτικών κτιρίων του συνόλου του Δήμου Αποκορώνου. Οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης των δημοτικών κτιρίων υπάγονται στις αρμοδιότητες του Δήμου Αποκορώνου, σύμφωνα με τα οριζόμενα του άρθρου 75 του Ν. 3463/2006 “Δημοτικός Κώδικάς” (ΦΕΚ 114/Α/08.06.2006).

Οι εργασίες αποκατάστασης – συντήρησης ενδεικτικά θα περιλαμβάνουν:

  • Επισκευές τοιχοποιίας (ρωγμές, αποκατάσταση βλάβης σκυροδέματος ή οπλισμού),
  • επισκευές κονιαμάτων,
  • ανακαίνιση παλαιών χρωματισμένων επιφανειών,
  • επισκευές μονώσεων, κουφωμάτων, υδραυλικών και ηλεκτρικών δικτύων.

Τελειώνοντας,ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ευχαρίστησε όλους για τη συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται σε όλο το εύρος του Δήμου μας, προκειμένου να καταστήσουμε ασφαλέστερα τα κτίρια και τις εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook