Έγινε ρίψη Αλεξιπτωτιστών προς τιμήν των Πεσόντων κατά του Αττίλα.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Λέσχης Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών και Διασωστών Κρήτης, την Τετάρτη (21/7), στην οποία έγιναν τα Εγκαίνια-Αγιασμός των νέων γραφείων και στη συνέχεια, έλαβαν χώρα 2 ρίψεις Αλεξιπτωτιστών. Η πρώτη αναγνωριστική ρίψη ξεκίνησε στις 15:00, και στην συνέχεια έγινε προγραμματισμένη ρίψη λίγο μετά τις 18:30, προς τιμήν των Πεσόντων στην μάχη της Κύπρου κατά του Αττίλα το 1974.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν και είναι αρωγοί στην προσπάθεια μας ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, Αιδεσιμότατος Λαμπράκης Γεώργιος,  εφημέριος Δαφνών, με τους συλλειτουργούς τον εφημέριο Ανωγείων Πατέρα Κεφαλογιάννη Ανδρέα και εφημέριο Αθανάτων Πατέρα Πεδιαδιτάκη Γρηγόριο να τελούν τον αγιασμό. Εκ μέρους του Υφυπουργού Αθλητισμού Αυγενάκη Λευτέρη, ο Παπαδάκης Νικήτας, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό. Επίσης έστειλαν χαιρετισμό οι Βουλευτές, Ηγουμενίδης Νικόλαος (ΣΥΡΙΖΑ) και Βασίλης Κεγκέρογλου (ΠΑΣΟΚ). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της Μέρας 25 κ. Λογιάδης Γεώργιος, ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην Λέσχη μας και ο Αντιδήμαρχος κ. Μαρίνος Παττακός, επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Ηρακλείου.


Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

"Ευχαριστούμε όλους τους παραβρισκόμενους έναν προς έναν, οι οποίοι έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς με την φωνή και την παρουσία τους συνέβαλλαν στο να κρατηθεί η μνήμη των πεσόντων ζωντανή".


Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook