Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ Αντώνη Ζερβό, επισκέφθηκε σήμερα η παρουσιάστρια τηλεοπτικών προγραμμάτων που εξελέγη Miss Belgium το 1991, κ. Rani De Coninck συνοδευόμενη από τον σύζυγο, τον γιό της και τον κ. Γιάννη Καρδουλάκη ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου “Elounda Residence”.

Όπως έγινε γνωστό, η κ. Coninck, επισκέπτεται την περιοχή αρκετά χρόνια, ενώ με τον σύζυγό της πρώην Δ/ντη του Βελγικού καναλιού VTM και παραγωγό τηλεοπτικών προγραμμάτων, εξέφρασαν την επιθυμία συνεργασίας με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, με στόχο την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων αναφορικά με τον υγιεινό τρόπο ζωής των κατοίκων, την κρητική διατροφή και την ανάδειξη τοπίων ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. 

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προσφέροντας στην κ. Rani, το φωτογραφικό λεύκωμα του δήμου καθώς και άλλα αναμνηστικά, ζήτησε να υπάρξουν συγκεκριμένες προτάσεις για τις παραγωγές.

“Υπήρξε μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων– δήλωσε χαρακτηριστικά – ιδιαίτερα για τις παραγωγές τηλεοπτικών προγραμμάτων και ντοκιμαντέρ στο Βέλγιο και στην Κεντρική Ευρώπη και αν υπάρξει δυνατότητα για μια μελλοντική συνεργασία με στόχο την προβολή του τόπου, ασφαλώς και θα αξιολογηθεί θετικά ”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook