Μουδιασμένη η κοινωνία των Χανίων καθώς ήρθε στο φως άλλη μία υπόθεση καταγγελόμενης ενδοοικογενειακής βίας

Μία τραγική υπόθεση φαίνεται ότι βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένα αγόρι 19 ετών, με νοητική στέρηση φέρεται να έπεσε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς και ξυλοδαρμού από τον ίδιο του τον πατέρα.

Ο πατέρας του βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών οι οποίες αναζητούν μαρτυρίες από κατοίκους για την υπόθεση και ενδεχομένως για άλλα περιστατικά κακοποίησης του αγοριού, καθώς το 2017 το ίδιο το παιδί όντας ανήλικο τότε είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από κάποιον χωριανό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει καταγεγραμμένη ιατροδικαστική εξέταση για βιασμό του παιδιού ώστε πάνω σε αυτήν να μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία.

Οπότε οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση ξυλοδαρμού και κακοποιητικων συμπεριφορων από τον πατέρα του ενώ φαίνεται να ανοίγει η έρευνα για πιθανές υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης το προηγούμενο χρονικό διάστημα από τρίτο άτομο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι μαρτυρίες που θα συγκεντρώσουν οι αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιδί έμενε με τον πατέρα του καθώς η μητέρα έχει φύγει από την οικία, ενώ έχει ζητηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να μεταφερθεί σε πιο ασφαλές περιβάλλον όπως αυτό της μονάδας Χρονίων Παθήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook