Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια δεν πήρε την πρόκριση για έξι δέκατα του δευτερολέπτου και μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η Άννα Ντουντουνάκη παρότι έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 100 μέτρα πεταλούδα δεν κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της και να προκριθεί στον τελικό του αθλήματος για 0,006 των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και λίγη ώρα αργότερα μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ συγκλόνισε όλη την Ελλάδα με τα δάκρυα της

Η Χανιώτισσα κολυμβήτρια μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΟΕ δεν έκρυψε την συγκίνηση της δακρύζοντας on camera: “Χαίρομαι που τη στιγμή που έπρεπε μπόρεσα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα. Πιστεύω ότι έδωσα ότι περισσότερο είχα σε αυτήν την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό. Στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για λίγο για να μπω στην οκτάδα, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η Ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους, ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό και οκτάδα στην Ολυμπιάδα. Πέτυχα τον έναν και με το παραπάνω, έχασα τον άλλον. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό την ώρα που έπρεπε”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook