Έχουμε μπει για τα καλά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και αναμφισβήτητα θεωρείται ως μονόδρομος για τις μελλοντικές μας μετακινήσεις.

Πλέον, ολοένα και περισσότεροι αγοραστές και στην Ελλάδα, επιλέγουν ή σκέφτονται να αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον, κάποιο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή τουλάχιστον plug in υβριδικό.

Στο Συνεταιρισμό Ηλεκτρολόγων Χανίων (Σ.Ε.ΗΛ.Χ.)  αφουγκράζονται τις  νέες ανάγκες της αγοράς. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στη διεύρυνση της γκάμας προϊόντων της και στον τομέα των σταθμών φόρτισης. Ο Σ.Ε.ΗΛ.Χ. είναι πλέον σε θέση να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης για κάθε σας ανάγκη, διαθέτοντας παράλληλα στον εκθεσιακό του χώρο, δείγματα φορτιστών για μια αμεσότερη επαφή με το προϊόν!

Ο αγοραστής, είναι σημαντικό να γνωρίζει τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του νέου προϊόντος και να μπορεί να αξιολογήσει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στο χώρο στάθμευσης της επιχείρησης υπάρχει επίσης ειδικά διαμορφωμένος χώρος για 2 θέσεις δωρεάν φόρτισης, όπου θα λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο. Σε περίπτωση που κάποιος δεν διαθέτει το ειδικό καλώδιο φόρτισης, μπορεί να το βρει διαθέσιμο εντός του καταστήματος σε ώρες λειτουργίας του.

Ο φορτιστής είναι τριφασικός τις εταιρίας ABL γερμανικής κατασκευής, και έχει ικανότητα φόρτισης μέχρι 22Kw στη κάθε θέση.

Ο Σ.Ε.ΗΛ.Χ. διαχρονικά προσπαθεί να εφαρμόζει πρακτικές και να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις, που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Στο πνεύμα αυτό θεωρεί δεδομένο να προσφέρει δωρεάν τη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προσθέτοντας ένα επιπλέον κίνητρο στο Χανιώτικο κοινό να πορευτεί οικολογικά με την αγορά ηλεκτρικού οχήματος. 

Η συνεργασία προμήθειας ειδών φόρτισης, έρχεται να προστεθεί σε ένα συνεχώς διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς και προϊόντων έξυπνης διαχείρισης.  

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν μια σειρά από ενέργειες ενημέρωσης για το κοινό, που θα έχουν ως στόχο, την περαιτέρω  ενημέρωση των πολιτών και την εξοικείωση με τη νέα τεχνολογία.

Μείνετε συντονισμένοι με τον Σ.Ε.ΗΛ.Χ…

Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων Χανίων (Σ.Ε.ΗΛ.Χ)
Λεωφόρος Καζαντζάκη 55, Βαμβακόπουλο-Χανιά
Tηλ: 2821091920
email: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook