Παράσταση διαμαρτυρίας - Η ανακοίνωση Αγροτικού Συλλόγου

"Ο Αγροτικός Σύλλογος πρώην Δήμου Αρμένων χαιρετίζει τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, τον λαό της περιοχής που έδωσαν δυναμικό αγωνιστικό παρών στην  παράσταση διαμαρτυρίας  έξω από το κατάστημα της Πειραιώς στις Καλύβες το οποίο ανακοίνωσε επίσημα ότι το κλείνει τις επόμενες μέρες. 

Το επικείμενο κλείσιμο θα έχει ως συνέπεια την ταλαιπωρία μας για τις συναλλαγές μας αλλά και τη μείωση του τζίρου των μαγαζιών της περιοχής, την υποβάθμισή της γενικότερα. Επισφαλής είναι και η θέση των εργαζομένων που εργάζονται ήδη σε αυτό το υποκατάστημα.

Αυτό συμβαίνει την στιγμή που όλες οι κυβερνήσεις έχουν ενισχύσει από τη φορολογία μας, έμμεση και άμεση, με δισεκατομμύρια τις τράπεζες. Το δημόσιο μάλιστα είναι ο κύριος μέτοχος της Πειραιώς. Ενώ η Πειραιώς πήρε το 2012 την Αγροτική  Τράπεζα Ελλάδος για ένα κομμάτι ψωμί.

Η διεύθυνση της τράπεζας δεν δέχτηκε να συνομιλήσει με τους διαδηλωτές και ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε υπό την αδικαιολόγητη παρουσία ισχυρής αστυνομικής παρουσίας.

Το δίλλημα που τίθεται είναι η εξυπηρέτηση μας ή τα κέρδη των μεγαλομετόχων."


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook