Επιτυχημένη ήταν η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους Θερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης.

Στους αγώνες, που έγιναν την Κυριακή (25/07), συμμετείχαν περισσότερα από 300 παιδιά από την Κρήτη και τη Ρόδο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ είναι η εξής:

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 300 παιδιών από την Κρήτη και την Ρόδο διεξήχθησαν με επιτυχία την Κυριακή (25/7) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου οι Θερινοί αγώνες πρoαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης.

Αθλητές, οι οποίοι πλήγηκαν λόγω των απαγορεύσεων που υπήρξαν εξαιτίας του κορονοϊού είχαν την ευκαιρία να δείξουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και να διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Αυτό άλλωστε ήταν και το ζητούμενο, με τ’ αποτελέσματα αυτά καθαυτά για όλα τα σωματεία να περιέρχονται σε δεύτερο ρόλο, μιας και η αγωνιστική δράση γι’ αυτά τα παιδιά ξεκίνησε ουσιαστικά το τελευταίο σχεδόν τρίμηνο.

Σε ό,τι αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ήταν από τα σωματεία με τη μεγαλύτερη συμμετοχή. Ολοι οι αθλητές προσπάθησαν για το καλύτερο, αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές τους.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων σε αγόρια και κορίτσια ήταν οι εξής: Αβερκάκης, Αγοραστάκη, Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Αναστασιάδη, Ανδρεδάκη, Αρετάκη, Βαμβακάκη, Βαμβακάκης, Βασιλάκη, Βράπι, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιάνναρη, Γιάνναρης, Γρηγοράκης, Γυφτογιάννης, Δασκαλάκης, Δεληογλάνης, Ευαγγέλου, Ζαγουράκης, Ζουμπουλιάς, Ηλιάκη, Ηλιάκης, Θωμάκη, Κατσαμάκης, Κλωθάκη, Κοκολινάκης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακας, Κουμαδοράκης, Λειβαδιωτάκη, Λιοδάκη, Λιονάκη, Μπαδογιάννης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Ξανθόπουλος Αλεξ., Ξανθόπουλος Χριστ., Ορφανός, Παραδάς, Πατεράκης, Πρώιμου, Ρενιέρης, Ρόουζ, Σεργάκη, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Σταθόπουλος, Στεφανουδάκης, Στραβοπόδη, Στραβοπόδης, Στρατουδάκη, Τζεμανάκης, Τωμαδάκη, Φρέρης, Χαβαλεδάκης Γεωρ., Χαβαλεδάκης Δημ. και Χατζηπαράσχου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2021

 


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook