Ο γερμανός παιδόφιλος «δεν έχει καμία σχέση, δύο Ρώσοι οι ύποπτοι»

Μια νέα θεωρία βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν. Σύμφωνα με αυτή, ο γερμανός παιδόφιλος Κρίστιαν Μπρούκνερ, ο οποίος είναι ο κύριος ύποπτος, «δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνισή της».

Η γερμανική αστυνομία πιστεύει πως ο 44χρονος Γερμανός, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, είναι ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν, ενώ έκανε διακοπές στην Πορτογαλία στις 3 Μαΐου 2007. Οι έρευνες ωστόσο δεν φαίνεται να οδηγούν σε συγκεκριμένα στοιχεία που θα μπορούσαν να «δέσουν» την υπόθεση, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έρευνα που έγινε από μια τηλεοπτική εκπομπή δείχνει ότι «δύο Ρώσοι μπορεί να άρπαξαν την 3χρονη» από το κρεβάτι της στο διαμέρισμα όπου έκανε διακοπές το 2007.

Η ομάδα που αναφέρεται σε αυτό το σενάριο, επικεφαλής της οποίας είναι ένας πρώην ντετέκτιβ, φέρεται να επικαλείται νέους μάρτυρες.

Μια πηγή από την Πορτογαλία είπε πως «οι νέες πληροφορίες δείχνουν προς το γεγονός ότι δύο Ρώσοι μπορεί να βρίσκονται από πίσω».

Το ντοκιμαντέρ με τα παραπάνω στοιχεία αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους.

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook