Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμίου – Σιδωνίας του ΑΝΟΚ, παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση με τίτλο: ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ στην Ψαρή Φοράδα στον προαύλιο χώρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ψαρής, στις 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 21.30.

Πρόκειται για μια κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη σε σκηνοθεσία Αντώνη Κρόμπα.

Μια κωμωδία γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα & την αγάπη για την Ελλάδα! Το κρητικό γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη διαδραματίζεται στην πανέμορφη Κρήτη μας και πιο συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακιών. Εκεί, μια χειμάζουσα - ελέω οικονομικής κρίσης – οικογενειακή, τουριστική επιχείρηση, πασχίζει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση ενός παλιού , ανεκπλήρωτου έρωτα ο οποίος διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας, εξωθώντας όλους σε ακραίες και απόλυτα κωμικοτραγικές αντιδράσεις. Την χαριστική βολή στην επαπειλούμενη κανονικότητά τους θα δώσει η εμπλοκή όλων στο κυνήγι ενός αμφίσημου, χαμένου θησαυρού που στοιχειώνει τις ζωές τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Σκηνοθεσία Αντώνης Κρόμπας
Κείμενο: Θοδωρής Αθερίδης
Σκηνικά / Κοστούμια: Εμμανουέλα Αλφιέρη
Σχεδιασμός φωτισμού: Στράτος Λύκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Παπασιδέρη
Φωτογραφίες / Γραφιστικά / Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Στιβανάκης
Παραγωγή: Artistic essence productions

ΠAIZOYN:
ΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΚΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook