Στον Μυλοπόταμο και την Ιεράπετρα οι συλλήψεις

 

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές χθες σε Ρέθυμνο και Λασίθι.

Σε ελέγχους που διενεργήθηκαν συνελήφθη χθες το απόγευμα ένα άτομο σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν έφερε την απαραίτητη από το νόμο ιατρική συνταγή καθώς και 8 τεμάχια χαρτιού εμποτισμένα με lsd.

Επίσης σε περιοχή του δήμου Μυλοποτάμου χθες συνελήφθη άλλο άτομο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας  Ρεθύμνης καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ημεδαπού και σε περιβάλλοντα χώρο, βρέθηκαν να καλλιεργούνται επιμελώς και κατασχέθηκαν πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ζυγαριά ακριβείας και μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση και για τις δυο παραπάνω περιπτώσεις διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Τέλος σύλληψη είχαμε και στο Λασίθι και συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 11 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook