Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Ανωγείων, παρουσιάζεται η θεατρική παράσταση με τίτλο: ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ στα Ανώγεια, στον Τόπο του Βοσκού, την 1 η Αυγούστου 2021 και ώρα 21.30.

Πρόκειται για μια κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη σε σκηνοθεσία Αντώνη Κρόμπα.

Μια κωμωδία γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα & την αγάπη για την Ελλάδα! Το κρητικό γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη διαδραματίζεται στην πανέμορφη Κρήτη μας και πιο συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακιών. Εκεί, μια χειμάζουσα - ελέω οικονομικής κρίσης – οικογενειακή, τουριστική επιχείρηση, πασχίζει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση ενός παλιού , ανεκπλήρωτου έρωτα ο οποίος διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας, εξωθώντας όλους σε ακραίες και απόλυτα κωμικοτραγικές αντιδράσεις. Την χαριστική βολή στην επαπειλούμενη κανονικότητά τους θα δώσει η εμπλοκή όλων στο κυνήγι ενός αμφίσημου, χαμένου θησαυρού που στοιχειώνει τις ζωές τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Σκηνοθεσία Αντώνης Κρόμπας
Κείμενο: Θοδωρής Αθερίδης
Σκηνικά / Κοστούμια: Εμμανουέλα Αλφιέρη
Σχεδιασμός φωτισμού: Στράτος Λύκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Παπασιδέρη
Φωτογραφίες / Γραφιστικά / Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Στιβανάκης
Παραγωγή: Artistic essence productions

ΠAIZOYN:

ΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΚΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook