Ο Απόστολος Παπαστάμος ολοκλήρωσε την παρουσία του στα 200μ. μικτή ατομική, συμμετέχοντας στη δεύτερη προκριματική σειρά.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Χανιώτης πρωταθλητής είχε καλή παρουσία στο αγώνισμα, τερματίζοντας 4ος στη σειρά του με χρόνο 2:00.38, που είναι φετινό ρεκόρ και πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (01:59.62). Στη συνολική κατάταξη των προκριματικών ήταν 35ος.

Εκτός ημιτελικών έμεινε και ο Ανδρέας Βαζαίος, που ήταν 7ος στην 5η σειρά (24ος συνολικά) με 01:58.84.

Ο Α. Παπαστάμος στην κάμερα της ΕΡΤ δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία η Ολυμπιάδα. Η αλήθεια είναι ότι στόχος μας ήταν το 400άρι, όχι το 200άρι. Παρ’ όλ’ αυτά, κατάφερα να φτάσω κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ. Πιστεύω να έχω ξανά την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ σε μια Ολυμπιάδα. Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά λόγω κορωνοϊού, δεν ήταν όπως τις άλλες. Είχαμε αρκετές δυσκολίες στην προετοιμασία μας λόγω του κορωνοϊού, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε και ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι. Η Ολυμπιάδα είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση από τις παλαιότερες, συνήθως είναι γιορτή, φέτος δεν είναι έτσι. Εχει αρκετά μέτρα και περιορισμούς. Ελπίζω στην επόμενη να είναι καλύτερα και να μπορέσουμε να το ευχαριστηθούμε κιόλας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook