Ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων ενημέρωσε τις Υπηρεσίες για την απόφαση του Συλλόγου για κλείσιμο των λογιστικών γραφείων για μια εβδομάδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου επισκέφτηκε την Δευτέρα 26 Ιουλίου τις Διοικήσεις των Τοπικών Δημόσιων Υπηρεσιών και συγκεκριμένα την κ Μπαχουντάκη Ιωάννας Προϊστάμενη της Δ.Ο.Υ. Χανίων Ιωάννα Μπαχουντάκη, , τον κ Ανετάκη Στυλιανού Προϊστάμενο του Ι.Κ.Α./ΕΦΚΑ Χανίων Στέλιο Ανετάκη, τον κ. Κοσμαδάκη Ιωάννη προϊστάμενο Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Χανίων Ιωάννη Κοσμαδάκη  και τέλος τον  κ Μιχελάκη Ιωάννη Προϊστάμενο ΟΑΕΔ Χανίων Ιωάννη Μιζελάκη, στους οποίους επέδωσαν την με αρ πρωτοκ 20210721α/21-07-2021 απόφαση του Συλλόγου Λογιστών Ν Χανίων για  το κλείσιμο των γραφείων των λογιστών για την 2η  εβδομάδα  του Αυγούστου ήτοι  από Δευτέρα  09/08/2021 έως και  Δευτέρα 16/08/2021. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση «ενημερώσαμε ότι  τις ημέρες αυτές δεν θα εκτελείται καμία απολύτως εργασία από τους συναδέλφους πέραν ιδιαίτερα εξαιρετικών περιπτώσεων ( όπως έκτακτη πρόσληψη στο Εργάνη ) και αυτές μόνο εξ αποστάσεως και αν είναι εφικτό ( ύπαρξη wi-fi ).

Η παραπάνω εβδομάδα ξεκούρασης για τους συναδέλφους και το προσωπικό τους  κρίνεται ιδιαίτερα  επιβεβλημένη μετά από δεκαοκτώ μήνες συνεχούς και  αδιάλειπτης  εργασίας  κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς και  απάνθρωπες συνθήκες τόσο σε ένταση όσο και σε χρονικούς περιορισμούς ( προθεσμίες ).

Στην συνάντησή μας ζητήσαμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες του Νομού μας  την κατανόησή και την υπομονή τους, που ευελπιστούμε  να επιδείξουν σε πιθανά αιτήματα διεκπεραίωσης ή ελέγχων, στα πλαίσια του τόσο ανθρώπινου αιτήματος μας για  λίγες ημέρες ξεκούρασης,  ηρεμίας και  επανένωσης με τις οικογένειές μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook