«Σε μια γλώσσα βουβή δίναμε κουράγιο και δύναμη ο ένας στον άλλο...»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα συγκινητικό στιγμιότυπο από τη μεταφορά μίας 82χρονης γυναίκας από την Πάρο στην Αθήνα, μέσα σε κάψουλα αρνητικής πίεσης, με C130 της πολεμικής αεροπορίας, καθώς νόσησε από από κορονοϊό.

Δίπλα στην ασθενή βρίσκεται διαρκώς ιπτάμενος διασώστης του ΕΚΑΒ ο οποίος της χαϊδεύει το χέρι για να της δώσει κουράγιο, παρότι τους χωρίζει το ειδικό προστατευτικό της κάψουλας.

«Σε μια γλώσσα βουβή δίναμε κουράγιο και δύναμη ο ένας στον άλλο…. Η κυρία Ελένη με το υπέροχο χαμόγελο μέσα από τον ειδικό θάλαμο διακομιδής ασθενών με covid19 (αρνητικής πίεσης) μας ευχαριστούσε με όποιον τρόπο μπορούσε..Θα τα καταφέρει….!!!», έγραψε ο διασώστης αεροδιακομιδών Δημήτρης Γάλλος στη σχετική ανάρτηση του στο Facebook.

H γυναίκα βρισκόταν στην Πάρο όταν ένιωσε αδιαθεσία. Άμεσα ζήτησε ιατρική βοήθεια στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Εκεί διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό.

Αφού της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Πηγή: newsbeast.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook