Βρέθηκε ο νεαρός 19χρονος - Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr βρισκόταν μαζί με τον παππού του

Ανησυχία είχε προκληθεί νωρίτερα σήμερα όταν ο 19χρονος από τον Πλατανιά που φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού από έναν 67χρονο χωριανό του καθώς και θύμα ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης από τον πατέρα του, δεν εμφανίστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων όπου εκδικαζόταν η υπόθεση ανάθεσης της κηδεμονίας του.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν ψάξει το νεαρό αγόρι που αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης για να το οδηγήσουν στο δικαστήριο, χωρίς ωστόσο να το εντοπίσουν, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Ντερμανάκης, δικηγόρος του συγγενούς που ζητά να ανάλαβει την κηδεμονία να ζητήσει να γίνουν άμεσα από την αστυνομία εξονυχιστικές έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr το νεαρό αγόρι εθεάθη τελικά από συγχωριανούς του σήμερα το απόγευμα. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρισκόταν μαζί με τον παππού του.

Θυμίζουμε ότι αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για την κηδεμονία την οποία έχει ζητήσει να αναλάβει ένας θείος του 19χρονου και συγκεκριμένα, ο αδελφός του πατέρα του.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook