Ξέσπασμα από τον Χρήστο Φιωτάκη για τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων αθλητών στο Τόκιο και την ελλειπή οργάνωση των Ιαπώνων στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε τόσο στο ατομικό όσο και στο μικτό διπλό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο γυμναστής του Έλληνα αθλητή, Χρήστος Φιωτάκης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διοργάνωση, μέσω μηνύματος στα social media.

Ο Χρήστος Φιωτάκης κατήγγειλε σημαντικές παραλείψεις στις συνθήκες διαβίωση των Ελλήνων αθλητών και έλλειψη οργάνωσης στο Ολυμπιακό Χωριό, χαρακτηρίζοντας τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ως τους χειρότερους στη σύγχρονη ιστορία.

“Η διαμονή είναι άθλια και όχι δίκαιη για όλες τις χώρες. Μέναμε τρία άτομα σε 20 τ.μ. σε κρεβάτια φτιαγμένα από χαρτόνι. Δεν είχαμε καν τηλεόραση για να δούμε τους Αγώνες. Την ίδια ώρα ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο και κάνα δυο χώρες ακόμα είχαν PlayStation και μεγάλα διαμερίσματα με μεγάλα παράθυρα, με ιδιωτικά γυμναστήρια, με ηλεκτρικά ποδήλατα και χώρους για καφέ. Το 90% των υπαλλήλων της διοργάνωσης δεν μιλούσαν αγγλικά”, τόνισε ο Φιωτάκης και πρόσθεσε:

“Τόσο χάος για να τακτοποιηθούν τα πράγματα. Το φαγητό δεν είναι για Ολυμπιονίκες. Το πλυντήριο είναι άθλιο, χάνονται ρούχα, και ξοδεύουμε ώρες στην ουρά για να ξεχωρίσουμε τα ρούχα. Δεν έχουμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως σαπούνι για τα χέρια, σαμπουάν, οδοντόκρεμα κτλ. και το κατάστημα στο Χωριό ήταν άχρηστο. Στο γυμναστήριο οι άνθρωποι περπατάνε δίπλα σου και σου σπάνε τα νεύρα να κρατήσει τη μάσκα φορεμένη την ώρα που κάνεις την άσκηση”.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook