Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» με μπικίνι στο Σεν Τροπέ

Η Thylane Blondeau φαίνεται πως δεν λέει να αφήσει τον τίτλο του «πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο». Το 20χρονο σήμερα μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων από τη Γαλλία εντοπίστηκε πρόσφατα να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Σεν Τροπέ.

Η Blondeau τράβηξε το ενδιαφέρον πάνω της ήδη από την ηλικία των 6 ετών το 2007, όταν και αποκλήθηκε «το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο», ενώ ορισμένοι τη χαρακτήρισαν ως τη «νέα Κέιτ Μος».

Η καριέρα όμως ως μοντέλο της κόρης του γάλλου ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της ηθοποιού και σχεδιάστριας Veronika Loubry δεν ξεκίνησε ούτε και σταμάτησε εκεί. Πριν από τον τίτλο, είχε περπατήσει στην πασαρέλα για τον Jean Paul Gaultier όταν ήταν μόλις 4 ετών.

Το κορίτσι προκάλεσε σάλο όταν έγινε το νεότερο μοντέλο που πόζαρε ποτέ για τη Vogue Paris στην ηλικία των 10 ετών, με την φωτογράφιση εκείνη να προκαλεί πολλά σχόλια, επειδή η μικρή πόζαρε με μακιγιάζ και γυναικεία ρούχα.

Μέχρι να φτάσει στην ηλικία των 16 το 2017, η Blondeau εμφανιζόταν στις πασαρέλες για τον Dolce and Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Παρόλο που θεωρείται σχετικά κοντή για σούπερ μόντελ, ο τίτλος του «πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο» της άνοιξε τις πόρτες του χώρου της μόδας.

Στα 17 της αποκλήθηκε και πάλι «το πιο όμορφο κορίτσι». Με μήνυμά της στο Instagram ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την υποστήριξή τους: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ούτε η ίδια. Ευχαριστώ πολύ TC Candler και όλους όσους ψήφισαν».

Η ανάρτηση αυτή είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 80.000 likes, με τους θαυμαστές της να γράφουν: «Είσαι τόσο όμορφη» και «σου αξίζει».

Σήμερα η Blondeau μετρά περισσότερους από 4 εκατομμύρια followers και έχει τη δική της μάρκα ρούχων No Smile, ορισμένα από τα οποία φτιάχνονται στο χέρι στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook