Δυσάρεστα είναι τα νέα για τις ομάδες της SL2 που δεν εξασφάλισαν άδεια και θέλησαν να κρατήσουν όσους ποδοσφαιριστές δεν πρόλαβαν να ανανεώσουν έγκαιρα.

Το αίτημα των ομάδων απορρίφθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και έτσι τα πράγματα γίνονται δύσκολα τόσο για τις ομάδες, όσο και για τόσους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν και πολλές (επαγγελματικές) επιλογές, αφού λιγοστές είναι οι ομάδες που μπορούν να πάρουν παίκτες πάνω από τα 25 έτη. Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν πρόβλημα είναι και τα Χανιά, που ανανέωσαν 6 παίκτες (Βασιλόγιαννης, Κουτζαβασίλης, Κάρλος, Ανδρέου, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης) και με δεδομένο ότι έχουν αποκτήσει και τον Μπαΐροβιτς θα πρέπει αν δεν προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή “μεγάλου” να κρατήσουν μόλις 2 από τους προαναφερόμενους παίκτες, αφού όλοι τους είναι πάνω από 25 χρονών.

Η ανακοίνωση με τις αποφάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ είναι η εξής:

Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.

Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο  Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.

Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook