Ραγίζει καρδιές το αντίο της Γωγώ Τσαμπά – Από την επιχείρηση εστίασης του εκλιπόντος έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού

Βαρύ πένθος στη Λαμία και τη Φθιώτιδα για την απώλεια του επιχειρηματία Βαγγέλη Τεμπέλη από τον Γοργοπόταμο ο οποίος «έφυγε» αργά το βράδυ του Σαββάτου σε ηλικία 60 ετών.

Ο Βαγγέλης ήταν το ένα από τα τρία παιδιά του Σπύρου Τεμπέλη, που ίδρυσε την ομώνυμη επιχείρηση εστίασης στο Γοργοπόταμο, η οποία είναι γνωστή στο Πανελλήνιο από το 1938 μέχρι σήμερα. Επιχειρηματικά ήταν πολύ δραστήριος και πάρα πολύ αγαπητός σε όλους με όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Βαγγέλης Τεμπέλης αγαπούσε πολύ τον τόπο του και πάντα έδινε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει με διάφορους τρόπους, αφού διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, αλλά και Πρόεδρος της τοπικής ομάδας τη δεκαετία του ’90. Ο 60χρονος επιχειρηματίας αφήνει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο Κωνσταντία, τον λατρεμένο του γιο Μανώλη και τη μητέρα του Ελένη.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 στις 10:00′ το πρωί στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο Γοργοπόταμο. Όλοι οι καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια μόνο καλά λόγια έχουν αν πουν για τον αγαπημένους Βαγγέλη, που πάνω απ’ όλα είχε μεγάλη ψυχή. Μάλιστα στην επιχείρηση του εκλιπόντος έχουν τραγουδήσει όλα τα μεγάλα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού όπως η Φιλιώ Πυργάκη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, η Χαρά Βέρρα, η Γωγώ Τσαμπά και άλλοι.

«Με βοηθούσε πάντα στα δύσκολα και χαιρόταν με την επιτυχία όπως ένας πραγματικός φίλος, αδερφός, πατέρας. Φίλε μου καλέ Βαγγέλη Τεμπέλη καλό παράδεισο….», γράφει στην ανάρτησή της η Γωγώ Τσαμπά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook