Στο after party του Victoria's Secret fashion show, η ατμόσφαιρα ήταν όσο sexy και χαρούμενη θα περίμενε κανείς βλέποντας την επίδειξη.

Όλα τα μοντέλα ήταν καθισμένα στα κεντρικά τραπέζια του event, μαζί τους και η Karlie Kloss, το 19χρονο top model που έκανε τώρα το ντεμπούτο της σαν «άγγελος» του brand εσωρούχων.Αυτόπτες μάρτυρες σχολίαζαν το γεγονός πως οι περισσότεροι από τους κυρίους της βραδιάς προσπαθούσαν να βρεθούν σε ένα από αυτά τα τραπέζια.Ανάμεσα σε αυτούς και ο Leonardo DiCaprio.

Ένας παρευρισκόμενος δήλωσε στην εφημερίδα New York Post: «Ο DiCaprio δεν μπορούσε όλο το βράδυ να πάρει τα μάτια του πάνω από την Kloss. Πήγε τέσσερις φορές πέρα δώθε μέσα στο χώρο του party προκειμένου να κάτσει κάποια στιγμή δίπλα της στο τραπέζι. Και δεν τα κατάφερε τελικά».

 

Μετά τις Gisele Bumdchen, Bar Rafaeli, Alyce Crawford, Kendal Schuler και Madalina Ghenea, η Karlie Kloss θα είναι το επόμενο μοντελο-ρομάντζο του γνωστού ηθοποιού; O χρόνος και το επόμενο fashion event θα δείξουν.(Madame Figaro)