Για 2η συνεχή χρονιά το Papanikolakis coffee and Pastries στην πρώτη θέση κατάταξης από 532 μέρη για φαγητό στα Χανιά σύμφωνα με το TripAdvisor 

Ένα από τα πιο γνωστά ζαχαροπλαστεία στην πόλη των Χανίων κατέκτησε μία πολύ σημαντική διάκριση. Ανάμεσα σε 532 μέρη για φαγητό, κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Βραβείο Travellers’ Choice για το 2021».

Το Papanikolakis coffee and Pastries επιλέχθηκε στην πρώτη θέση για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών από το TripAdvisor, την καλύτερη ιστοσελίδα στον κόσμο με προτάσεις φαγητού, διαμονής κ.α. και βρίσκεται στο 10% των καλύτερων ζαχαροπλαστείων στον κόσμο, σύμφωνα πάντα με την επιλογή της ιστοσελίδας. 

Το ζαχαροπλαστείο Παπανικολάκης ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 56 χρόνια στην οδό Κισάμου στα Χανιά και γλύκανε για πολλά χρόνια τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μας. Το 2016 δημιούργησε έναν εντελώς καινούριο χώρο, με σύγχρονη αισθητική και αρχιτεκτονική διατηρώντας παράλληλα υψηλό το επίπεδο της ποιότητας των προϊόντων του.

Ο καταναλωτής μπορεί να γευτεί μοναδικές γεύσεις από φρέσκα γλυκά της ημέρας για όλα τα γούστα. Πάστες, μιλφέιγ, εκλέρ, προφιτερόλ, τιραμισού, cheesecakes, σοκολατίνες, τούρτες με διάφορες γεύσεις, γλυκά για κέρασμα και το λαχταριστό γαλακτομπούρεκο του Παπανικολάκη που ψήνεται στο φούρνο του καταστήματος και βγαίνει φρέσκο και ζεστό. Τα σιροπιαστά, τα βουτήματα, τα παγωτά, ο καφές και το ψωμί, συμπληρώνουν τη μεγάλη γκάμα επιλογών που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Σε επικοινωνία μας με τους ιδιοκτήτες, Φραγκίσκο και Γιώργο Παπανικολάκη, τόνισαν ότι “όλη η ομάδα του Papanikolakis coffee and Pastries προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει καθημερινά υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της. Η διάκριση από το TripAdvisor είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και συνέπειας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας από όλο τον κόσμο που μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους καθώς και τη χανιώτικη κοινωνία που πραγματικά μας στηρίζει καθημερινά και μας έχει κατατάξει στην πρώτη θέση”!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook