Οδηγός χρειάστηκε ακριβώς 31 κινήσεις και 7 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα

Το πάρκινγκ στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οσοι οδηγούν, το γνωρίζουν καλά. Μπορεί, μάλιστα, να βρεθεί ένας χώρος που οριακά χωρά το αυτοκίνητο, αλλά λόγω πίεσης χρόνου και κάποιων άλλων οδηγών πίσω, η προσπάθεια να μείνει στη μέση.

Ωστόσο, αυτό που καταγράφηκε σε έναν δρόμο του Λονδίνου, δεν εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο. Μια οδηγός στην αγγλική πρωτεύουσα χρειάστηκε ακριβώς 31 κινήσεις και 7 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα να παρκάρει ένα Toyota Aygo (όχι πολύ μεγάλο σε μήκος αμάξι δηλαδή), σε έναν χώρο διπλάσιο του οχήματός της.

Ωστόσο, τα κατάφερε, έστω και με μεγάλη δυσκολία και αυτό είναι σίγουρα σημαντικό. Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την προσπάθειά της, η οποία είχε αρκετή περιπέτεια και πολλές αλλαγές… στρατηγικής στον τρόπο με τον οποίο θα έμπαινε το αυτοκίνητο στην κενή θέση.

Οταν το βίντεο κυκλοφόρησε στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, ένα «γλέντι» στήθηκε στα social media. Ενας από τους χρήστες έγραψε: «Οδηγώ ένα από αυτά (το συγκεκριμένο μοντέλο Toyota Aygo) και έχει κάμερα οπισθοπορείας – αυτό το κάνει πολύ χειρότερο», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Το ότι της έδωσαν άδεια οδήγησης, δείχνει πως οι εξετάσεις είναι πολύ εύκολες και όχι ικανοποιητικές».

Ωστόσο, κάποιος άλλος στάθηκε στο γεγονός ότι η οδηγός έφτασε στο αποτέλεσμα που θα ήθελε, έστω και μετά από πολλές προσπάθειες. «Ισως να ήταν νέα, τουλάχιστον δεν τα παράτησε και το πήγε μέχρι τέλους».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook