Δράστης ένας 52χρονος με προβλήματα ψυχιατρικής φύσης  – Το χρονικό του εγκλήματος

Αναστάτωση στη Μικρή Μαντίνεια, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα, μετά την είδηση ότι ένας 52χρονος άνδρας, γνωστός στην περιοχή αλλά και στις Αρχές, μαχαίρωσε και σκότωσε την 86χρονη μητέρα του, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με το TharrosNews, το βράδυ της Δευτέρας ο δράστης, που έχει πολλές φορές νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα της χώρας, έβαλε φωτιά στο σπίτι που διέμενε με την ηλικιωμένη μητέρα του.

Άγριο φονικό στη Μικρή Μαντίνεια

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς και της Αστυνομίας, με τις δεύτερες να παραμένουν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αφού γνώριζαν το ιστορικό του 52χρονου.

Σε συζητήσεις που είχαν οι αστυνομικοί μαζί του, τον καλούσαν να βγει από το σπίτι και να τους ακολουθήσει για να λήξει το συμβάν, κάτι που εκείνος αρνούνταν.

Για ώρες γίνονταν προσπάθειες από διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία εισαγγελέα, που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι πάρθηκε η απόφαση το πρωί της Τρίτης οι αστυνόμοι να εισβάλουν στο εσωτερικό του σπιτιού, όταν ακούστηκαν φωνές.

Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη μέσα στα αίματα, αφού ήταν μαχαιρωμένη στο λαιμό, ενώ ο γιος της όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με μαχαίρι.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν μάνα και γιο, με τον 52χρονο να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook