Συνεχίζεται η άνιση μάχη με τις φλόγες

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει το πύρινο μέτωπο καθώς αυτή την ώρα οι φλόγες έχουν περάσει από Δροσοπηγή και Κρυονέρι και πλησιάζουν σε δασική περιοχή που βρίσκεται κοντά στα διόδια των Αφιδνών.

Πριν λίγα λεπτά η φωτιά πέρασε η φωτιά από την απέναντι πλευρά της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στο ύψος των Αφιδνών με διάσπαρτες εστίες φωτιάς με τις εξελίξεις να είναι δραματικές.

Ο αέρας έχει δυναμώσει, ενώ μια υδροφόρα προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά. 

Η καταστροφική φωτιά έχει μετατραπεί σε πύρινη κόλαση που καίει τα πάντα στο πέρασμά της, με σπίτια στις Αφίδνες στην περιοχή Κοσμοθέα (Κιούρκα) και στη Δροσοπηγή, να παραδίδονται στις φλόγες ενώ λίγο μετά τις 20.30 πέρασε κάθετα και την Εθνική Οδό στο ύψος των διοδίων στις Αφίδνες.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές Κρυονέρι, Κοκκινόβραχος και Αφίδνες να εκκενώσουν τώρα προς Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Το μήνυμα αναφέρει: Αν βρίσκεστε στις περιοχές Κρυονέρι, Κοκκινόβραχος και Αφίδνες εκκενώστε τώρα προς Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί πέντε τραυματίες με εγκαύματα οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

Ειδικότερα, τρεις εγκαυματίες από την περιοχή της Δροσοπηγής και δύο από την περιοχή του Κρυονερίου διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα η Νέα Οδός διαβεβαιώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook